Aprod állványrendszer

BONTOTT ÁLLVÁNYELEMEK MELLÉKELT ÁRLISTA ALAPJÁN!

Az APROD kapcsolható polcos állványok sorozatban gyártott, csavarmentes kapcsolattal összeállítható elemekből állnak.Az állványelemek hidegen hengerelt minőségi acélból, hidegalakításssal, festett vagy horganyzott kivitelben készülnek. Az elemek és alkatrészek csereszabatosak. A festett elemek felületvédelme a legkorszerűbb beégetéssel, robotporszórásos technológiával történik, mely biztosítja az egyenletes kiváló minőségű korrózióvédelmet, és az esztétikus megjelenést. A széleskörű felhasználási lehetőséget a különböző speciális elemek és alkatrészek is elősegítik. Az állványok polconkénti terhelhetősége megoszló terhelés mellett, a polcok méretétől függően 130-200 kg/polc.

 

Aprod robbantott ábra
  Festett vagy horganyzott standard gyártási méretek Festett kivitel színválasztéka
    ÁLLVÁNYKERET, ACÉLPOLC, HOSSZTARTÓ
  magasság: 1000 mm, 1500 mm, 2000 mm, 2500 mm, 3000 mm fehér (RAL 9010)
  szélesség(rendszerhossz): 600 mm, 800 mm, 1000 mm, 1200 mm, 2000 mm barna (RAL 8016) krém (RAL 1001)
  mélység: 300 mm, 400 mm, 500 mm, 600 mm, 700 mm, 800 mm kék (RAL 5019) szürke (RAL 7035)
     
     

Standard méretválasztéktól eltérő méretek egyedi megrendelés alapján készülnek.

Állványsorok kialakítása:altalt

Az állványelemekből állványmezők, az állványmezőkből állványsorok alakíthatók ki, melyek lehetnek egy és ikermezős állványsorok. Egy állványsor egy alapmezőből és igény szerint több kiegészítő mezőből áll.

AZ ÁLLVÁNYSOR HOSSZA
n x rendszerhossz (mm) + 50 mm (n = a mezők száma)
 

Hossztartó - típusjel: PAH

A hossztartók az állványkereteket kapcsolják össze. A kapcsolófejeken speciálisan kialakított körmökkel tögzíthetők az állványkeret 50 mm-es osztású perforált oszlopaiba.
Az állványkeretek összekapcsolása után a hossztartóba 2 db biztosítórugót kell elhelyezni a véletlen kiemelés megakadályozására.

 

alt

polc

Acélpolc - típusjel: PAP

Az acélpolcok az állványkeret oszlopai közé helyezhetők el a hossztartókra, vagy a polctartókapcsokra. Az acélpolcok szélei 180 fokban visszapermetezettek. Az acélpolcok polconkénti terhelhetősége megoszló terhelés mellett 130-200 kg/polc.

 

Polctartó kapocs

Polctartó kapocs - típusjel PAPT

A polctartó kapocs az acélpolc tartását szolgálja. Az állványoszlopok 50 mm-es osztású perforációiban helyezhető el. Polconként 4 db polctartó kapocs szükséges. A polctartó kapocs organyzott kivitelben készül.

 

 

biztosító rugó

 Biztosítórugó - típusjel PBR

A biztosítórugó a hossztartó véletlen kiemelését akadályozza meg. A hossztartó kapcsolófejein kialakított négyzetes furatokba kell behelyezni, hossztartóként 2 db-ot.

 

 

 

 

Érdeklődés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse át termékpalettánkat, látogasson el üzletünkbe, részletes felvilágosításért forduljon bizalommal munkatársainkhoz. Reméljük, hogy rövidesen Önt is partnereink között köszönthetjük.
Köszönjük! Az üzenet sikeresen el lett küldve. Hiba történt. Később próbálja meg újra

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.