Hobby Box

Hobby-doboz-1 A Hobby Box tárolórendszer szekrényei lábakra állíthatóak, egymásra rakhatók, falra akaszthatók, állványba szerelhetők. A fiókhoz külön tartozékként lehet vásárolni elválasztó lemezeket, melyek a fiókokat két-három-négy részre osztják. A közepes fiókok kereszt és hossz irányban is elválaszthatók, a nagyfiókok kereszt-irányban 3-4 részre oszthatók. A fiókok víztiszta sztirolból, a szekrény fém részei acéllemezből, műanyag porszórással készülnek. A porszórás színe: RAL-7035 lágy világosszürke.   Felár mellett eltérő szín is lehetséges külön rendelésre, RAL színszám meghatározásával. Tekintse meg a teljes kínálatot!

 

Típusválaszték: 

Hobbi dobozok  Hobbi dobozok

Elválasztók és fiókokKiegészítők:

  • fiókok: kicsi / közepes / nagy 
  • elválasztók: kicsi / nagy

 

 

 

Webáruházunkat a www.polcrendszerek.net oldalon találja, termékeinket itt is megtekintheti, rendelését leadhatja.

Ugrás az oldalra...

Érdeklődés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse át termékpalettánkat, látogasson el üzletünkbe, részletes felvilágosításért forduljon bizalommal munkatársainkhoz. Reméljük, hogy rövidesen Önt is partnereink között köszönthetjük.
Köszönjük! Az üzenet sikeresen el lett küldve. Hiba történt. Később próbálja meg újra

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.