Fali- és gondola állványok

 Minőség, sokoldalúság, integritás és terhelhetőség...Fali állványsor

Ezek azok a kulcselemek, melyekből polcrendszerünk felépül, és az okok, amelyek miatt a kereskedők bizalmukat a termékekbe helyezik.

Vásárlói a legkülönbözőbb kategóriákban megtalálhatók, mint például élelmiszer-, papíráru-, kozmetika-, szórakoztató és elektronikai termékeket forgalmazó cégek.

Számos európai kereskedőlánc használja ezen polcrendszereket nap, mint nap a legnagyobb kihívásokat jelentő körülmények között. Kiváló minőségű és kipróbált termékeink a legjobbat nyújtják Önöknek megbízhatóság, konzisztencia és teljesítmény terén.

 

 

Egy olyan moduláris megoldást kínál, amely minden tekintetben megfelel a kereskedelem folyamatosan változó elvárásainak, bármely jellegű eladótérben biztosítja a lehető legjobb működési hatékonyságot. Segíti Önt abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki üzletberendezéséből.

gondolaStandard termékskálánk a (kis)kereskedők által leggyakrabban igényelt eszközökből áll.

 

 

Alapkínálatunk fali- és gondola modulokból áll.

 

Elemei:  a.) oszlop     b.) láblemez     c.) hátfal – sima vagy perforált     d.) polc

             e.) konzol     f.) ársín     g.) gondolatető     h.) záródugó

 

gondola allvany egyoldalas allvany 

  Választható alapszínek: fehér/jura fehér vagy ezüstszürke (RAL 9006 fehéralumínium).   

P1010011

Ha a rendszer elnyerte tetszését, látogasson el hozzánk, mintánkat tekintse meg. Kérjen ajánlatot, kérdéseiben kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

 

Perforlt_htfalas_megolds1

Érdeklődés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse át termékpalettánkat, látogasson el üzletünkbe, részletes felvilágosításért forduljon bizalommal munkatársainkhoz. Reméljük, hogy rövidesen Önt is partnereink között köszönthetjük.
Köszönjük! Az üzenet sikeresen el lett küldve. Hiba történt. Később próbálja meg újra

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.