Cégünkről

Cégünk, a POLCTÁR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. magánszemélyek alapításával 1993-ban alakult. Induláskor üzlet-, és raktártechnikai berendezések, kézi kiszolgálású -, és rakodólapos állványrendszerek értékesítésével foglalkoztunk. Mivel sok induló vállalkozásnak elengedhetetlen beruházási tétele az ilyen irányú beszerzés, igyekeztünk a vevőigények alapján termékskálánkat bővíteni, méretválasztékunkat szélesíteni. Ezzel párhuzamosan megnyitottuk bemutatótermünket, ahol az érdeklődők az üzlethelyiségben munkatársaink segítségével vagy akár önállóan is megtervezhetik a legmegfelelőbb megoldást a saját üzletük, raktáruk, vagy akár műhelyük, garázsuk berendezése, bepolcozására.

 

Mit tehetünk az Ön számára?

A minőség mindig fontos szerepet játszott cégünk életében, így üzletünk vevőpolitikája is egyértelműen a "minőségi árut megbízható partnerektől" való értékesítését jelenti. Elkötelezettségünkből eredőn 2006-ban bevezettük és azóta is sikeresen alkalmazzuk, fejlesztjük ISO 9001 szabvány szerinti minőségmenedzsment rendszerünket.

Vállalatunk image-t kezdetekkor alapítóink teremtették meg. A „megálmodott” emblémával és szlogennel igyekeztek mind azt kifejezni, amivel önmagukat bizonyíthatták.

 

            „Minőségi árut, minőségi partnerektől!”

 

Vállalatunk arculata tükrözi a cég fő profilját, üzletünkbe lépő ügyfeleink személyesen tapasztalhatják cégünk iránti elhivatottságunkat. Az új kereskedelmi irányvonal és a vezetői gondolkodás megújulásával fejlődésünket egy új szlogennel, emblémánkat a mai technikai lehetőségek segítségével finomítattuk ki. Üzletünkben ügyfeleinknek igyekszünk a számukra legjobb megoldást kínálni, ennek vizuális formáját mintaállványaink életszerű összeállításával, annak felruházásával mutatjuk be.

             „Ha biztos tartásra vágyik!”

 

Közel két évtizedes működésünk alatt ez a fajta minőségszemlélet bebizonyította létjogosultságát, hiszen az ország egész területéről számos elégedett vásárlónk tér vissza rendszeresen.

 

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.