Element-System

Mellékletek:
FájlFájlméret
Fájl letöltése (Es bolti elemjegyzék 2023.11.01..pdf)Elem- és árlista 2023.11.01-től710 kB

 

Element-System

 Az Element System praktikus és univerzálisan szerelhető tárolórendszer. Már az első pillantásra látszódnak az előnyei. Praktikus, mert az Element-System a házban  mindenhol otthonosságot és rendet jelent. A helyiségekben, a falakon, a lépcsőlejáratokban, a  tetőhajlatokban, a pincében és a garázsban - a legkisebb hely is értelmesen, ízlésesen  rendezhető be. Stabil, mert jó minőségű acélból való gyártás kiváló stabilitást és nagy  hordozóerőt jelent. 

Náhény ötlet

Konyha - Kamra

Ideális kamrába, ahol a konzervek, tészták, befőttes üvegek tárolására falapot vagy fémlapot kínálunk, hagyma, burgonya, gyümölcsök tárolására drótkosarat ajánlunk. Polcközök távolsága szabadon változtathatók, minden kis rés kihasználható.

Element-System kamra - konyha összeállítás
Element-System szerszámtartók

Műhely

Minden háznál szükség lehet egy kilazult csavar meghúzására, egy családi kép felfúrására, de lehet, hogy egyszerűen szeret barkácsolni.

Acél perforált hátfalra rögzített speciális tartók segítségével könnyen rögzítheti szerszámait, apróalkatrészekhez kisebb dobozokat kínálunk. Az elemek egyenként csatlakoztathatók, bármikor átrendezhetők. Rend, átláthatóság jellemzi.

Szoba, iroda

A könyvek/iratok rendszerezésében is kiváló megoldást kínál az Element-System, legyen a könyv nagy, kicsi, kövér vagy vékony. A polcok külön-külön használhatók, egységes, rendezett tér látványát biztosítják.

Element-System otthon
 Element-System garázs 1

 Garázs

Még a legkisebb garázstérben is létrehozható az ES fali polcai. Kerti tömlőkhöz, kábelekhez, létrákhoz különféle univerzális tartók találhatók.

Gardrób - Mosókonyha

Element-System gardrób  Element-System mosókonyha 

 Az Element System részei

Falsínek

egysoros és kétsoros
 10000 falsn     10001 falsn dupla12x25x12
    Adunk néhány jótanácsot, hogyan kezdjen hozzá..
   Szerelési útmutató:
 1. Az első falsínt állítsa egyenesbe és szerelje fel.
 2. A további falsíneket a tartók segítségével állítsa egyenesbe és rögzítse. A rendszeralkatrészek alkalmazása esetén vegyék figyelembe a tengelyméreteket.
 3. A tartókat akassza be szorosra.
 4. Tegye fel a polcokat.
 5. Az állványpolcokat lehet, a szekrényelemeket kiegészítőleg rögzíteni kell.

Konzolok

egyszerű 2 és 3 horgos  -szögkonzol - U-konzol

 

  10100 konzol 2horgos  10300 szgkonzol 2horgos  1020 u konzol

Kiegészítők

 lapfelerősítő - tapadókorong

 

11604 lapfelerst egyoldalas  11612 lapfelerst ktoldalas  11605 tapadkorong veglaphoz

Barkácsfal-szerszámtartók

...

 

 

Element-System webáruházunkat a www.polcrendszerek.net oldalon találja, termékeinket itt is megtekintheti, rendelését leadhatja.

Ugrás az oldalra...

Érdeklődés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse át termékpalettánkat, látogasson el üzletünkbe, részletes felvilágosításért forduljon bizalommal munkatársainkhoz. Reméljük, hogy rövidesen Önt is partnereink között köszönthetjük.
Köszönjük! Az üzenet sikeresen el lett küldve. Hiba történt. Később próbálja meg újra

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.